FOTO-OPDRACHT

Ik ben Kevin Van Der Meijden en ik ben 19 jaar en ik kom uit Veldhoven en ik draai al een een tijdje mee met Auti-wereld. 
De allereerste keer dat ik er iets van hoorde was toen ik van het voetbal terug kwam en ons pa zei lees dit eens en toen las ik er over in het Veldhovense Weekblad ik zei toen zelf dit is wel iets voor mij. 
De eerste keer dat ik hier kwam was het wel wennen want je bent wel in een andere omgeving want voorheen zat ik 4 hele dagen thuis en nu zit ik 2 dagen hier. 
De eerste paar dagen deden we bijvoorbeeld een film kijken of een wedstrijdje darten of sjoelen maar het leukste is gewoon dat ik niet 4 dagen thuis zit. 
Afgelopen donderdag waren we bij de vlasroot in Veldhoven voor een foto-opdracht waarbij we een paar foto’s nemen en later dan hier bij Auti-wereld de foto’s weer bewerken en later dan weer op de site zetten. 
Zie hieronder de foto’s: 

 

 

 

Groetjes kevin 

 

Hoi allemaal,
Ik en Gerard zijn weg geweest naar de dieren boerderij. We deden een opdracht zoek miranda. Het was moeilijk maar toch leuk. Zou Gerard uiteindelijk Miranda vinden. Kom er achter door de foto’s. 

Suc7!!

 

 

 

 

 

Groetjes Miranda