NIEUWTJES

Ben je als jongeren óf volwassenen met autisme en/of een aanverwante stoornis geïnteresseerd in een groepsactiviteit, kom dan eens aan op de dinsdagmiddag.

Tijd: van 16.15 uur tot 19.45 uur op onze woongroep.

Je maakt kennis met mensen uit dezelfde doelgroep, en je kunt er onder het genot van een kopje koffie/thee of frisdrank praten met elkaar over allerlei onderwerpen, gamen of een spel spelen met elkaar.

Na de activiteiten eten we altijd gezamenlijk een warme maaltijd.

Lijkt het je wat, neem dan zeker eens contact met me op. (06-47919916) of via het sturen van een email (g.peters2@upcmail.nl).

Deze activiteit kan geheel worden betaald vanuit het Persoons Gebonden Budget. (PGB)

Op de maandelijkse contactavond tenslotte, (elke eerste donderdag van de nieuwe maand) van 19.00 uur tot 22.30 uur, ben je ook van harte welkom.

Het Auti-wereld activiteiten -team.

Belangrijke info:

Auti-wereld betrok de afgelopen 6 jaar (maart 2015 – maart 2021) een vrijstaande woning in Veldhoven waar begeleiding in de woongroep plaats vond voor al haar cliënten. Sinds 1 maart 2021 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie in Veldhoven, Vilderstraat 4, 5507LJ (Oerle).  In een grote woonboerderij met 4 slaapkamers en alle faciliteiten, en in een rustige omgeving bieden we onze cliënten hier een mooie plek om zich in alle rust te kunnen ontwikkelen.

Wil jij op een mooie plek met drie andere bewoners goede ondersteuning en begeleiding krijgen in je verzelfstandigingsproces, bel ons dan, wij denken graag met je mee.

Ook als je Zorg In Natura (ZIN) ontvangt ben je van harte welkom.

Wij helpen je dan desgevraagd met het omzettingsproces naar een PGB.

In dit kleinschalige project ben jij samen met de drie andere bewoners het middelpunt, en kun je in je eigen tempo met je begeleider(s) aan je doelen werken.

Voor elkaar, met elkaar…….samen sterker…….ervaar wat het voor jou kan betekenen.

Voor meer informatie klik je op de link beschermd wonen in het Link-menu of neem je contact met ons op zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

Team Autiwereld

06-47919916

Onderstaand gepubliceerde krantenartikelen in het Veldhovens Weekblad, en het Eindhovens Dagblad.

Klik op de afbeeldingen voor een vergrote versie.

   

   Dogna