NIEUWTJES

Ben je als jongeren óf volwassenen met autisme en/of een aanverwante stoornis geïnteresseerd in een groepsactiviteit, kom dan eens aan op de dinsdagmiddag.

Tijd: van 16.15 uur tot 19.45 uur op onze woongroep.

Je maakt kennis met mensen uit dezelfde doelgroep, en je kunt er onder het genot van een kopje koffie/thee of frisdrank praten met elkaar over allerlei onderwerpen, gamen of een spel spelen met elkaar.

Na de activiteiten eten we altijd gezamenlijk een warme maaltijd.

Lijkt het je wat, neem dan zeker eens contact met me op. (06-47919916) of via het sturen van een email (g.peters2@upcmail.nl).

Deze activiteit kan geheel worden betaald vanuit het Persoons Gebonden Budget. (PGB)

Op de maandelijkse contactavond tenslotte, (elke eerste donderdag van de nieuwe maand) van 19.00 uur tot 22.30 uur, ben je ook van harte welkom.

Het Auti-wereld activiteiten -team.

Belangrijke info: 03-08-2022

Wij zijn verhuisd…..eindelijk……en zijn superblij met onze nieuwe locatie waar een warm huis met heel veel gezellige ruimtes en een rustige buitenomgeving een genot zijn voor elke bewoner die er nu woont.

Vanaf onze woning lopen we zo de natuur en de bossen in.

We hebben de beschikking over 5 slaapkamers.

Op dit moment zijn alle 5 slaapkamers bezet en hebben we dus geen plek  meer vrij op onze nieuwe locatie. Wel kun je op een wachtlijst geplaatst worden dus neem gerust contact met ons op.

Ook als je Zorg In Natura (ZIN) ontvangt ben je van harte welkom.

Wij helpen je dan desgevraagd met het omzettingsproces naar een PGB.

In dit kleinschalige project ben jij samen met de vier andere bewoners het middelpunt, en kun je in je eigen tempo met je begeleider(s) aan je doelen werken.

Voor elkaar, met elkaar…….samen sterker…….ervaar wat het voor jou kan betekenen.

Voor meer informatie over bv de locatie van de woning neem je contact met ons op zodat we deze en andere vragen voor je kunnen beantwoorden.

Team Autiwereld

06-47919916

Onderstaand gepubliceerde krantenartikelen in het Veldhovens Weekblad, en het Eindhovens Dagblad.

Klik op de afbeeldingen voor een vergrote versie.

   

   Dogna