GASTENBOEK

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * ziijn verplicht
Uw emailadres wordt niet getoond
Uit veiligheidsoverwegingen slaan wij uw 44.201.97.224. op
26 berichten.
Carla Sijbers Carla Sijbers schreef op maart 20, 2011 om 10:17 am
Mooi!Heel veel zinvolle informatie vanuit verschillende invalshoeken belicht.En mensen, ik heb de ruimte gezien, het is echt prachtig met zรณveel verschillende mogelijkheden. Gerard veel succes!
Heidi en Sascha Schurian Heidi en Sascha Schurian schreef op juli 5, 2010 om 9:45 pm
Wat een fantastische, informatieve site! Met deze vele mogelijkheden wordt deze aangeboden ruimte in de toekomst zeker weten optimaal benut! Een uniek concept voor unieke kinderen! Ook de aangeboden activiteiten zijn super! Heel veel succes met dit prachtige concept met vele mogelijkheden!
Frans en MarieLouise van der Zanden Frans en MarieLouise van der Zanden schreef op juli 4, 2010 om 9:30 pm
Een website met duidelijke informatie en een interessante, goed-geoutilleerde vrijetijdsruimte! Kinderen met een autisme spectrum stoornis zijn vaak geinteresseerd in de activiteiten die in deze vrijetijdsruimte worden aangeboden! Veel succes ermee!
Magicmonster Magicmonster schreef op juni 25, 2010 om 9:42 am
Hallo, Interessante site! Mijn achterneefje heeft ook last van asperger in combinatie met adhd. Hij geniet ontzettend van magic. Misschien helpt het ook bij andere kinderen die het moeilijk hebben. Als u geinteresseerd bent, bent u van harte welkom op onze site. http://www.magicmonster.nl Vriendelijke groet, Magicmonster
Mara Mara schreef op juni 20, 2010 om 2:22 pm
Leuk initiatief, maar รฉรฉn tipje... Ik zou wel vermelden in welke plaats deze ruimte gevestigd is?Veel succes met je website!
Gerard Gerard schreef op juni 19, 2010 om 5:08 pm
Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie plaatsen over deze website in mijn gastenboek.